STAR TREK: PICARD Σειρά (2020-2023)

Ημ/νία Ενημέρωσης: 22/03/2024 

Κατάσταση: Έχει ολοκληρωθεί

Imdb Βαθμολογία: 7.5Serielsy Βαθμολογία: 7.0
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-ΚΑΝΑΛΙ 
(Platform-Channel)
CBS ,
(Προβάλλεται και στο )
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Category) Επιστημονικής φαντασίας, Δράσης, Πειρπέτεια, Δράμα (Sci-Fi, Action, Adventure, Drama)
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (Top Cast) Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Kay Bess, Orla Brady, Ed Speleers, Gates McFadden, Todd Stashwick, Ashlei Sharpe Chestnut, Joseph Lee, Jin Maley, Amy Earhart, Harry Treadaway, LeVar Burton, Michael Dorn, Marina Sirtis
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ/ΟΙ (Creators) Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer, Alex Kurtzman
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Country of origin) ΗΠΑ (USA)
ΓΛΩΣΣΑ (Language) Αγγλικά (English)
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ (Executive producers) Eugene Roddenberry, Trevor Roth, James Duff, Patrick Stewart, Heather Kadin, Akiva Goldsman, Michael Chabon, Alex Kurtzman, Terry Matalas, Doug Aarniokoski, Dylan Massin
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Production Companies) Secret Hideout, Weed Road Pictures, Escapist Fare, Roddenberry Entertainment, CBS Studios
ΒΡΑΒΕΙΑ (Awards) Η σειρά έχει κερδίσει συνολικά 14 Βραβεία και είχε συνολικά 68 Υποψηφιότητες. Τα σημαντικότερα Βραβεία που κέρδισε είναι τα εξής:
EMMY AWARDS:
2020 – Καλύτερο προσθετικό μακιγιάζ για σειρά ή τηλεταινία
CRITICS CHOICE SUPER AWARDS:
2021 – Καλύτερος ηθοποιός σειρά φαντασίας/sci-fi (Patrick Stewart)

Πλοκή (Story)

Ακολουθούμε τον Jean-Luc Picard 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς “Star Trek: Nemesis” , στη χρονολογία 2399,  καθώς αντιμετωπίζει παλιές αλλά και καινούριες απειλές.

Γενικές Πληροφορίες (General Informations) 

Η σειρά ανήκει στο σύμπαν STAR TREK.

Στην σειρά αναπτύσσεται ο χαρακτήρας Jean-Luc Picard  από προηγούμενες σειρές του σύμπαντος  («Star Trek: The Next Generation» και «Star Trek: Nemesis» ).

Η 1η season μεταδόθηκε από το κανάλι CBS (ανήκει στην εταιρεία Paramount Global). Έπειτα η σειρά συνεχίστηκε από το Paramount+.

Μερικές από τις σειρές που ανήκουν στο σύμπαν “Star Trek” είναι οι “Star Trek: Discovery” και “Star Trek: Strange New Worlds”. Στο μέλλον πιθανότατα να υπάρξει ακόμα μία spin-off σειρά με τίτλο “Star Trek: Legacy” με πρωταγωνίστρια την Jeri Ryan (Seven of Nine).

Στις 29/01/2023 η ηθοποιός Annie Wersching η οποία συμμετείχε στη σειρά με τον ρόλο της Queen Borg, «έφυγε» από τη ζωή αφού έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Μάθετε περισσότερα για το σύμπαν του Star Trek εδώ: “Star Trek Universe-Timeline”

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 30 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

SEASONS

SEASONΕΠΕΙΣΟΔΙΑΗΜ/ΝΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
01 Ολοκληρώθηκε
10 συνολικά23/01/2020-
28/03/2020
02 Ολοκληρώθηκε
10 συνολικά03/03/2022-
05/05/2022
03  Ολοκληρώθηκε
10 συνολικά16/02/2023-
20/04/2023

TRAILERS

Season 1 trailer:

Για να δείτε το τρέιλερ της season 2 πατήστε εδώ

Season 3 trailer:

PHOTO GALLERY

Ακολουθήστε το seriesly.gr στο Fakebook για να μαθαίνετε πρώτοι  όλα τα νέα που κυκλοφορούν καθώς και στο Instagram. Ακολουθείστε και εγγραφείτε στο ιστολόγιο seriesly.gr για να έρχονται ειδοποιήσεις για όλα τα νέα άρθρα. Κάντε subscribe στο YouTube κανάλι μας.

“STAR TREK: PICARD”  ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Μία σειρά αφιερωμένη σε έναν αγαπημένο χαρακτήρα του σύμπαντος STAR TREK. Του Jean-Luc Picard. Όσοι έχουν παρακολουθήσει παλαιότερες σειρές είναι ενθουσιασμένοι με αυτή τη παραγωγή. Εάν δεν έχετε δεί καμία μέχρι τώρα καλό θα ήταν πρώτα να ενημερωθείτε γι αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι υπερπαραγωγή αλλά ικανοποιεί πλήρως τους φαν διεθνώς.

By Serieslee1

Ακολουθήστε το seriesly.gr στο Fakebook για να μαθαίνετε πρώτοι  όλα τα νέα που κυκλοφορούν καθώς και στο Instagram. Ακολουθείστε και εγγραφείτε στο ιστολόγιο seriesly.gr για να έρχονται ειδοποιήσεις για όλα τα νέα άρθρα. Κάντε subscribe στο YouTube κανάλι μας.